Het adres voor verhuur van bestelwagen, verhuiswagen in Den Bosch en omgeving

 

 

Nanette en Joost Verhoeven uit Rosmalen:

"Alle afspraken kwam ze precies na. Zoals afgesproken kon ik de auto om 8 uur in de ochtend ophalen. De koelwagen zag er netjes uit en was ook erg schoon. Ik kreeg de auto met een volle tank mee. En deze moest dan ook weer met een volle trank terug. Prima service, zeer correcte afwerking van papierwerk. Goed bereikbaar doordat ze aan de snelweg zitten."

 

Joyce Klaase uit Den Bosch:

"Mooi bedrijf met een eerlijke en op structuur. Je weet waar je aan toe bent, alles staat in de voorwaarden op de site. Achteraf geen gedoe, gewoon borg betalen rijden en achteraf wordt de totaal rekening opgemaakt. Geen gedoe met credit cards. De borg kon gewoon via de pin betaald worden. Daarna kreeg ik het restant van de borg contant terug. Ik hoefde dus niet lang te wachten op mijn geld. En de extra kilometers die ik gemaakt had waren niet duur. 

 


 

Bea en Jasper van Geffen uit Den Bosch: 

 

"Onze dochter is een tijdje terug op kamers gegaan. Omdat wij niet goed konden inschatten wat voor een auto wij nodig hadden hebben we Cartel Autoverhuur gebeld. Daar werden wij vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die ons uitstekend heeft geholpen. Er werd duidelijk uitgelegd welke twee verhuiswagens het meest gebruikt werden. Omdat we de afmeteing van de bestelbus en de bakwagen kregen konden we precies aangeven welke auto het beste bij ons paste. Wat erg handig was want hierdoor hebben we maar één keer hoeven te rijden omdat alles erin één keer inpaste. Omdat er veel dozen en zware spullen bij zaten hebben we ook een steekwagen erbij gehuurd zodat we niet alles op hoefden te tillen. Al met al een prima uitleg waardoor we de juiste keuze hebben kunnen maken."

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Contact gegevens
Rijksweg 24
5386 LD Geffen
Tel: +31(0)73 5322776
Fax: +31(0)73 5324885
Email: info@cartelautoverhuur.nl
Openingstijden
Maandag: 08:00u - 18:00u
Dinsdag: 08:00u - 18:00u
Woensdag: 08:00u - 18:00u
Donderdag: 08:00u - 18:00u
Vrijdag: 08:00u - 18:00u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten