Het adres voor verhuur van bestelwagen, verhuiswagen in Uden en omgeving

 

 

Gerrie de Vries uit Nistelrode:

“We hadden een nieuw bankstel gekocht en moesten deze dezelfde dag ophalen. Toen heb ik bij Cartel autoverhuur een klein busje gehuurd. Doordat ze de binnen maten hadden door gegeven wist ik precies hoe groot de bestelbus was, en kon de bank er precies in. Ik had toen een mooi klein busje waar ik zelf ook heel handig mee kon rijden.”

Marieke en Gerwen Vermeer uit Uden:

"Wij hebben bij Cartel Autoverhuur een bakwagen met laadklep gehuurd omdat wij gingen verhuizen. Er was een sepciaal weekend tarief, wat voor ons er handig wat omdat we ons hele huis moesten overhuizen. We konden de bakwagen al vrijdagvond ophalen. Na een korte uitleg van de laadklep hebben wij de auto meegekregen. Omdat we de auto al vrijdagavond konden ophalen konden we dus ook zaterdagochtend vroeg aan de slag. Nadat we alles hadden verhuisd hebben we de auto op maandagochtend weer terug gebracht."

 

 

 

Jan en Birgitt van doorn uit Veghel:

"Onze dochter ging op kamers. Omdat wij niet goed konden inschatten wat voor een auto wij nodig hadden hebben we Cartel Autoverhuur gebeld. Daar werden wij vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die ons prima heeft geholpen. Ze legde duidelijk uit wat het verschil was tussen de 2 meest gebruikte verhuiswagens. Hierdoor hebben wij de juiste beslissing genomen van afmeting. Wat later bleek toen alles er in één keer inpaste. Hierdoor hebben we maar één keer hoeven te rijden. We hebben er een steekwagen bij gehuurd zodat we niet alles met de hand hoefden op te tillen. Kortom duidelijk uitleg en uitstekend adres om verhuiswagens te huren".

Contact gegevens
Rijksweg 24
5386 LD Geffen
Tel: +31(0)73 5322776
Fax: +31(0)73 5324885
Email: info@cartelautoverhuur.nl
Openingstijden
Maandag: 08:00u - 18:00u
Dinsdag: 08:00u - 18:00u
Woensdag: 08:00u - 18:00u
Donderdag: 08:00u - 18:00u
Vrijdag: 08:00u - 18:00u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten