Het adres voor verhuur van bestelwagen, verhuiswagen in Uden en omgeving

 

Frans van de Wielen uit Nistelrode:

 

"Omdat wij gevestigd zijn in Nistelrode is Geffen maar een klein stukje rijden voor ons. Bij Cartel Autoverhuur beiden ze een snelle afhandeling van zaken. Omdat het aan de snelweg A-50 tussen Oss en Den Bosch ligt is het makkelijk te bereiken."

 

 

Marieke en Gerwen Vermeer uit Uden:

"Wij hebben bij Cartel Autoverhuur een bakwagen met laadklep gehuurd omdat wij gingen verhuizen. Er was een sepciaal weekend tarief, wat voor ons er handig wat omdat we ons hele huis moesten overhuizen. We konden de bakwagen al vrijdagvond ophalen. Na een korte uitleg van de laadklep hebben wij de auto meegekregen. Omdat we de auto al vrijdagavond konden ophalen konden we dus ook zaterdagochtend vroeg aan de slag. Nadat we alles hadden verhuisd hebben we de auto op maandagochtend weer terug gebracht."

 

 

 

Jan en Birgitt van doorn uit Veghel:

"Onze dochter ging op kamers. Omdat wij niet goed konden inschatten wat voor een auto wij nodig hadden hebben we Cartel Autoverhuur gebeld. Daar werden wij vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die ons prima heeft geholpen. Ze legde duidelijk uit wat het verschil was tussen de 2 meest gebruikte verhuiswagens. Hierdoor hebben wij de juiste beslissing genomen van afmeting. Wat later bleek toen alles er in één keer inpaste. Hierdoor hebben we maar één keer hoeven te rijden. We hebben er een steekwagen bij gehuurd zodat we niet alles met de hand hoefden op te tillen. Kortom duidelijk uitleg en uitstekend adres om verhuiswagens te huren".

Contact gegevens
Rijksweg 24
5386 LD Geffen
Tel: +31(0)73 5322776
Fax: +31(0)73 5324885
Email: info@cartelautoverhuur.nl
Openingstijden
Maandag: 08:00u - 18:00u
Dinsdag: 08:00u - 18:00u
Woensdag: 08:00u - 18:00u
Donderdag: 08:00u - 18:00u
Vrijdag: 08:00u - 18:00u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten